Cum se poate întâmpla asta?

Infestarea cu păduchi de cap se răspândește cu ușurință în școli și grădinițe. Numărul tot mai mare de infestări este asociat cu creșterea activității copiilor și cu călătoriile, în special în vacanțele de vară și vacanțele de iarnă. Apare de cele mai multe ori ca urmare a contactului direct cap la cap, care poate avea loc în timpul jocului și activităților sportive. Un exemplu de modalitate indirectă de infestare cu păduchi este folosirea de piepteni și perii de păr străine, pălării, lenjerie de pat și prosoape.

Vezi din nou

Nitolic® prevent plus previne răspândirea păduchilor și protejează copiii împotriva infestărilor.

La școli
și grădinițe
În timpul excursiilor de vară
În timpul contactului
direct cap la cap
În timp ce împrumuți
pieptenii de păr
În timp ce folosești
prosoape comune

Cum să vă protejați de infestarea cu păduchi de cap?

Explicați-i copilului că pălăriile, pieptenii și accesoriile de păr nu trebuie împrumutate de la alți copii. Părul lung trebuie legat sau împletit, fapt ce va reduce riscul de infestare. Verificați părul copilului dumneavoastră cel puțin o dată pe săptămână sau chiar în fiecare zi dacă a fost raportată infestarea cu păduchi la școală sau la grădiniță. Utilizați Nitolic® prevent plus în mod regulat pentru a vă proteja de infestarea cu păduchi de cap.

Cum să vă protejați de infestarea cu păduchi de cap

Ce produs ar trebui folosit?

Nitolic® prevent plus creează o peliculă protectoare pe suprafața părului care oprește colonizarea paraziților și depunerea ouălor.

Nitolic Prevent - image

Cel mai des, infestarea în rândul copiilor este cauzată de contactul direct cap la cap în timpul jocului și îmbrățișării.

Vezi mai puțin
Vezi mai mult