Nitolic treat and prevent - image
Nou

NITOLIC® treat and prevent (tratament și profilaxie)

NITOLIC® treat and prevent este un set de tratament destinat eliminării și prevenirii complete a infestării cu păduchi de cap (pediculoza).


Suficient pentru:

efficiency

24 de zile de protecție pentru o persoană

Compoziție:

Nitolic® spray 5O ml - image
Nitolic® spray 5O ml
Spray pentru tratatrea pediculozei .
Nitolic® prevent plus spray 30 ml - image
Nitolic® prevent plus spray 30 ml
Dispozitiv medical utilizat pentru prevenirea infestării cu păduchi de cap.
Nitolic nit remover - zdjęcie grzebienia
Nitolic® removal comb (pieptene)
Pieptene cu dinți deși ajută la îndepărtarea păduchilor și a ouălor (lindinilor) după tratament.

Beneficii:

  • este necesară o singură aplicare
  • elimină păduchii și ouăle de păduchi (lindini)
  • aplicare confortabilă și plăcută
  • garantează eliminarea completă și previne infestarea cu păduchi de cap
  • eficient
  • sigur, nu conține insecticide

Cum funcționează

Tehnologia „O-effect” utilizată în Nitolic® garantează o acoperire rapidă și uniformă a întregului păr împreună cu paraziții prezenți, datorită cărora tratamentul este simplu, pe deplin eficient fără a fi nevoie de reaplicare.

NITOLIC® elimină, de asemenea, lindinii prin uscarea lor și întrerupând accesul aerului la sistemul lor respirator. Blocarea mecanică a aparatului respirator, care este un mod de acțiune de bază al NITOLIC®, exclude dezvoltarea rezistenței parazitului la produs. Nitolic® este sigur de utilizat deoarece nu conține insecticide care pot fi dăunătoare oamenilor.

Produsul nostru a fost supus unei evaluări toxicologice complete, precum și a unor teste de igienizare a pielii. Deține Certificatul Institutului Național de Sănătate Publică No. PZH/FT–3800/2021 valabil până la 17.06.2024.

Mod de acțiune

Nitolic® prevent plus se bazează pe un mecanism fizic de acțiune. Creează o peliculă protectoare pe suprafața părului care oprește colonizarea parazitului și depunerea ouălor (lindinilor). Acest mecanism protejează împotriva infestării păduchilor de cap și reduce riscul de reinfestare.

Produsul nostru a fost supus unei evaluări toxicologice complete, precum și a unor teste de igienizare a pielii. Deține Certificatul Institutului Național de Sănătate Publică No. PZH/FT–3812/2021 valabil până la 09.07.2024.